Вземете максимално обезщетение при ПТП

Ние ще ви помогнем да вземете максималното обезщетение ако сте пострадали при катастрофа. Потърсете ни за БЕЗПЛАТНА онлайн консултация!

Лесно е

Сега е момента да получите вашето обезщетение ако сте пострадали при катастрофа. Нужни са само няколко лесни стъпки:

Пишете ни:

Нужно е само да се свържете с нас за Безплатна консултация чрез Viber, Whatsapp, Messenger и/или лична среща.

Заявете Обезщетение

Поискайте обезщетение сега. Полага ви се! Ние ще ви помогнем да вземете финансово обезщетение. Без скрити такси и предварителни хонорари!

Получете Обезщетение

Получавате максимално обезщетение в най-кратки срокове. Бързо, Лесно и 100% сигурно. Ние сме гарант за всеки поет случай!

Променете живота си!

Знаете ли, че размера на обезщетенията за тежка телесна или смърт е в размер до 500 000 лева! 
За средна телесна е в размер до 100 000 лева! 
Вземете сега полагащата ви се сума пари и променете живота си в положителна посока.
Сигурно на всеки втори или трети от нас се е случвало или да пострада при пътен инцидент или поне да стане свидетел на такъв.
Ако по някаква причина самите вие пострадате при ПТП, има няколко прости правила, които трябва да спазвате заради собствените си права и безопасност.
Ако не ги знаете и ви трябва помощ, потърсете ни своевременно и ние от екипа на obeshtetenie.com ще ви съдействаме по всички линии, за да защитите правата си и да вземете максимално обезщетение.
Освен това нашата Асоциация за безплатна правна помощ на пострадали при ПТП и трудова злополука предлага консултации, съвет и водене на дела от ваше име, за да получите дължимото ви се по закон и според моралните норми.

Кой има право да получи обезщетение при катастрофа?

Катастрофите са социално бедствие и често вземат жертви, а ранените хора и материалните щети са хиляди всяка година по пътищата на страната.
Дори обаче никога да не сте ставали жертва на ПТП, това не значи, че не трябва да сте информирани по този проблем.

Вие сте пострадалия

Трябва например да знаете, че всяка катастрофа, при която самият вие сте пострадал, а не причинител на ПТП-то, ви дава право на обезщетение.

Вземете обезщетение от застрахователя

Ако виновният за инцидента шофьор няма достатъчно средства да ви компенсира, трябва да търсите правата си пред застрахователната компания по застраховката си „Гражданска отговорност“.

Запомнете:

Непременно се задействайте още след ПТП-то и се постарайте да сте запознати с процедурите и правата си в подобни случаи. 

Давност на пострадали при птп

Но ако не сте се задействали веднага след катастрофата не се притеснявайте, давността за получаване на обезщетение е 5 години така, че се свържете с нас за да ви обясним всичко.

Не подписвайте нищо без адвокат!

Никога не подписвайте документи и предложения за парични обезщетение предлагани ви. Потърсете ни за да можем да защитим вашите права и да можете да получите максимално финансово обезщетение. Знаете ли, че 90 % от хората съгласили се на договорка без да заведат дело са ощетени средно с 70-80 % по-малко от полагащото им се обезщетение!
Пострадали при птп

Вие имате право да живеете добре!

Катастрофите са съвременният бич на човечеството, без значение дали живеете в големия град или в малко населено място, а така наречена война по пътищата се вихри с пълна сила и често взема жертви.
Пътуваме или се возим в автомобил или с градски и междуградски транспорт, било по работа, било за удоволствие, било за почивка или ваканция.
Трафикът става все по-наситен, автомобилите – все повече, пътната инфраструктура е претоварена, лоша и опасна.
Не всеки редови гражданин познава добре законодателството, нито има представа от процедурите, благодарение на които може най-добре да защити правата си и финансовите си претенции ако е станал жертва на ПТП.
Обикновено застрахователите се опитват да ви „метнат“ и да ви предложат минимално обезщетение, вместо желаната от вас сума.
За целта ви е нужна квалитетна правна помощ и адвокат, който е експерт по застрахователното право и именно с това може да ви помогне най-добре нашата Асоциация за безплатна правна помощ на пострадали при ПТП и трудова злополука.
За кои вреди, причинени от катастрофа, се дължат компенсации?

Компенсации трябва да получите за имуществените и неимуществените вреди, които са ви нанесени не по ваша вина от ПТП.
За имуществена вреда се смятат всички разходи за лечението ви, за рехабилитацията, за погребалните услуги, за ремонта на пострадалата кола, съдебните разноски, адвокатските хонорари и всичко останало в този ред. 
Затова непременно пазите фактурите, касовите бележки и всички други документи, които касаят всеки разход, направен заради катастрофата, за да бъдете максимално подготвени и да защитите претенциите си за тяхното покриване.
Като имуществена вреда влизат не само загубите, претърпени от вас, но и всички пропуснати ползи заради претърпяното от вас ПТП, като например загубата ви на способност да се трудите и съответно да печелите..
Освен имуществени, има и неимуществени вреди за вас в резултат на катастрофата, за което също имате право да бъдете обезщетени.
За такива се смятат по закон болките и страданията, които сте преживели след инцидента и за които също ви се полагат компенсации.
Тук тънкостта обаче е, че тези вреди са трудно установими, а полагащото се по закон за тях компенсации са неясна величина до голяма степен, защото според нашето законодателство те се определят по съдебен ред по справедливост.

Размера на обезщетение:
Затова и размерът на обезщетенията понякога е твърде неприемлив за някоя от засегнатите страни, било защото се вижда твърде голям на застрахователя, било защото се вижда съвсем недостатъчен на пострадалия.
Ако до себе си нямате компетентен адвокат, трудно сами ще може да определите какво и колко точно ви се полага в подобни случаи, затова непременно потърсете квалифицирана правно помощ, каквато може да ви предложи и нашата Асоциация за безплатна правна помощ на пострадали при ПТП и трудова злополука.
Винаги може да ни намерите на адрес obeshtetenie.com, за да бъдат наистина защитени всички ваши права и за да получите това, което реално заслужавате, а не жалките трохи, които обикновено подхвърлят застрахователните компании на пострадалите при ПТП.
Ние сме винаги на линия и сме готови да ви помогнем във всеки един момент, при това квалифицирано и напълно безплатно.
Свържете се с нас

Коментари в google 

Ето какво казват клиентите ни за нас в Google:
Доволна съм много помогнаха ми да получа своето обезщетение след като пострадах в птп със счупване на 2 места на таза и 1 счупено ребро получих 68 000 лева обезщетение с помощта на сайта obeshtetenie.com. Благодаря ви!

Диляна Димитрова

Много съм доволен от целия екип! Мога да кажа че това са истински професионалисти. След като се свързах със сайта obeshtetenie.com веднага се заеха с моя случай, а именно бях пострадал във фабриката в която работа за изработка на метални парапети. По време на заваряване на една метална плоскост се запали гумения ми предпазен костюм и в следствие на това получих 68% изгаряния и 3 месеца бях в болница. Получих 80 000 лева обезщетение с помощта на екипа юристи който веднага след моя случай се задействаха и  имах решение още първия месец!

Милен Арсов

Искам да разкажа за моя случай. Казвам се Ани и никога не съм си помисляла, че живота ми може да се преобърне с нагоре краката само за един миг но се случи! И искам да кажа на всички който четата че никой не е застрахован от произшествие. При мен инцидента се случи докато пътувах за гр. Велико търново. След като започнах влизане в един остър завой точно след български извор един тир изпреварващ лека кола връхлетя срещу мен реагирах сякаш някой ми дръпна волана и успях да избегна удара с тира но се ударих в мантинелата и съм изгубила съзнание. След като се свестих вече беше дошла линейка и ме преглеждаше. Качиха ме и ме закараха в болница в гр. Плевен претърпях 3 броя операции и след 5 месеца реших да потърся правата си. Свързах се с обезщетение. ком сайта и още с телефонния ни разговор усетих, че това са хората на който мога да се доверя след около 2 месеца вече имахме и становище и получено обезщетение в максимален размер. Благодаря много на целия екип истински професионалисти сте!

Ани Костова

Вижте още:
pencilwheelchairsmilehourglassthumbs-uppointer-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram